Фасцикла дугме А5
  • Фасцикла дугме А5

Фасцикла дугме А5

Материјал     ПВЦ
Формат     А5
Боја     Миџ боја
Врста     Дугме
Механизам     Не
Преграда     Не

Боја
 

Безбедносна политика

 

Политика испоруке

 

Политика повраћаја

47000-3

Посебна шифра

ean13
8606003429200