УСБ кредитна картица

РЕКЛАМНА УСБ ВИЗИТ КАРТА – Ваша Дигитална Визит Карта увек при руци !

Ова иновативна рекламна УСБ меморија долази у форми визит картице, а нуди много више од обичних папирних визит карти. Осим што може да садржи све ваше контакт информације, ова УСБ визит карта омогућава вам да убаците мултимедијални садржај и дигиталне материјале, чинећи је динамичном и интерактивном

 

Безбедносна политика

 

Политика испоруке

 

Политика повраћаја

Упознајте будућност пословне комуникације – РЕКЛАМНУ УСБ ВИЗИТ КАРТУ са штампом

Савршена Величина (стаје у новчаник или визитар): Са димензијама 8.6 x 5.4 x 0.3 цм, ова УСБ визит карта се лако уклапа у џеп, новчаник или футролу, чинећи је практичном за ношење.
Дигитална Визит Картица: Заборавите на гомилу папирних визит карти. Ова УСБ меморија носи све ваше податке и дигиталне садржаје са собом.
Персонализација дигиталном УВ штампом: Препоручена димензија штампе од 8.6 x 5.4 цм омогућава вам да додате свој бренд или дизајн у пуном колору путем дигиталне штампе.
Доступне Величине: Ова УСБ визит карта је доступна у капацитетима од 4ГБ, 8ГБ, 16ГБ, и 32ГБ, прилагођавајући се вашим потребама за складиштењем података.
Вишенаменска Употреба : Осим што је одличан рекламни материјал за промоцију вашег пословања, ова УСБ визит карта је такође идеалан пословни поклон за клијенте и запослене.
РЕКЛАМНА УСБ ВИЗИТ КАРТА

је спој практичности, ефикасности и модерног дизајна. Учините своју пословну комуникацију ефикаснијом и оставите снажан утисак са овом иновативном дигиталном визит картом.

усб кредитна