Фасцикла А4 дугме Фоска 300 миц
  • Фасцикла А4 дугме Фоска 300 миц

Фасцикла А4 дугме Фоска 300 миц

* ПВЦ фасцикла дугме 300 миц
* Формат А4

Боја
 

Безбедносна политика

 

Политика испоруке

 

Политика повраћаја

Баркод     6937544314307
Материјал     ПВЦ
Формат     А4
Врста     Дугме

64416-3

Посебна шифра

ean13
6937544314307